082 810 000

Obvestilo

Tudi v teh časih smo tu, za vas!

Napisano dne: 3. 4. 2020

 

Spoštovani naročniki storitev sistema KRS,
 
zaradi vseh okoliščin, v katerih se trenutno nahajamo, smo se odločili, da zamrznemo podražitev, ki smo jo napovedali s 1. 4. 2020, in sicer za čas trajanja situacije koronavirusa.
 
V mesecu marcu smo vas obvestili, da bomo primorani podražiti ceno naših storitev s 1. 4. 2020, predvsem zaradi podražitev licenčnih pravic TV dobaviteljev.  Cene teh sicer ostajajo nespremenjene oz. se višajo, a vseeno smo se odločili, da če ne že nam, vsaj vam nekoliko olajšamo nastalo situacijo.
Naša komunikacija z vami, spoštovani naročniki, kljub trenutnemu stanju v državi, deluje nemoteno - delamo sicer v okrnjeni obliki, v kolikor se da, brez direktnih stikov z naročniki, a vendarle brez zadržkov in s polno paro. Tako nas lahko vsak trenutek kontaktirate na 082810000 ali preko elektronske pošte (info@krs.si), z veseljem in v kar najkrajšem času vam bomo pomagali.
Prav tako z vso potrebno skrbnostjo  in kar v največji možni meri skrbimo za vzdržljivost našega sistema in nemoteno delovanje vseh naših storitev. 

Smo z vami in za vas - vaš KRS, zanesljiva izbira že več kot 30 let.
 
Bodite doma, uživajte ob naših storitvah in ostanite zdravi!